BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 29, 2009

~shopping~

Part 2









pose jap...haha...



welcome again~


First day CNY da dpt angpau!!!hahaha...thnx my neighbour....actually jiran aku ni bukannya raye cina je bagi angpau tapi raye puase pon bagi...i luv my neighbour...mmg baik giler...thnx aunty SIEW....i used ur angpau for shopping!!!hehehe


Pengembaraan cuti-cuti raya cina diteruskan dengan ber’shopping’..…sorry MAR tak ajak lagi…aku keluar last minute..tak planning sangat pon..tapi memang nak ber’shopping’ skit…saje nak meng’update’ benda2 baru dalam koleksi aku..haha..



Aku keluar ngan kawan aku Nizam…semalam pukul 2.00 petang dia datang amek aku…ingatkan nak naik kereta tapi fakir jalan jammed nnt terpaksalah aku merempit naek LC kawan aku ni….pepun…mmg best siot naek motor kat KL ni..terase macm jalan tue aku pny…xdela nak meredah jammed sangat…baru aku rase perasaan mat rempit sbnrnye…huhu….


Misi diteruskan ke SOGO...perghhh..masuk2 je ape yang aku nampak kedai2 perfume….pergghh….nasib baik x beli…padahal baru beli….setan ni betul2 nak menghasut..errrrmmm..aku terus g men’s floor tingkat 2….sampai je situ….hush!!!aku nampak 50%-70% sale…ala,padahal strategi biznez je tue…jgn caye….tapi…bleh la sekali sekali nak ber’shopping’…..pelagi aku grab la ape yg patut…si kawan aku ni pon same…akhirnya beli la 2 pasang baju….bleh la….ingtkan nk up lagi..nasib naik bank ramai orang beratur…huhu…faham2 la ek…


Ermmm….tak puas hati lagi tue…aku nak cari seluar plak….misi diteruskan ke TIMES SQUARE plak..haha..aku pon jln2 la kat situ…tp,mahkluk CINA yg murtad ramai giler kat situ…ishhhkkk,x sambut raye cine ke bdk2 ni….pepun…aku cari la barang aku nk cari tue…actually aku cari short…jumpa la gak…!!!naseb baik…oleh kerana dah ramai sgt org kat situ..kiteorang blah jela…Ingatkan nk sambung tgk wayang tak jadi plak sbb kawan aku ada emergency….so..terus balik…sebelum balik sempat lagi la bergambar kat tengah2 times square.actually,terpengaruh ngn sorang MINAH ni….huhu…sume pokok nak bergambar…lalala



one of the stage @ TIMES SQUARE





jangan jeles MAR...curi idea ko!!!bergambar kat pokok sakura k...




ermmm...gong xi fa chai!!!huhu


stuff yang aku beli...my SEED and SODA.....double S....like it!!

p/s :
1) ada sambungan lagi ni…
2) AK!!!!aku gi SOGO tu rindu gler nak g RED BOX…hampir2 aku nk g..haha..tp
aku piker ko K..huhu
3) MAR!!jom kuar…

2 luahan hati:

MyRainbowDiary said...

Raya cina ni mmg kite tak kesampaian la nk lepak menggedik berdua.. coz jadual aku begitu padat... Hahahah..

P/s: Aku x kisah ko tak ajak... tp kalau ko tinggal aku gie kareoke... siap ko...

Azly_Zackry said...

MAR!!

owwwhh..
mmg aku tau jadual ko pack..
neway!!cuti nnt kte g joli sesama...haha