BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 13, 2009

Bz Bz Bz.........

Pergghhh!!!mmg bz giler skang ni....inipon curi-curi waktu yang ada untuk dikongsi ke'busy'an aku dalam blog.....




nanti2 ada mase aku update la blog ni..hehe..
lgpun lelaki update ape yang perlu je kan...
anywy,good luck to my frenz gak yg same membzkan diri skang...

wish all the best..










waktu memnyibokkan diri dengan membuat perancangan dan menelaah...



buku- buku yang perlu dirujuk dan dihabiskan selama 4 bulan...fuyoooo....mesti mantap giler pasni...



lagi bertingkat...hah!!!kalu nak tau inilah keje aku selama 4 bulan...menelaah bendalah sume ini..pastu sebarkan ilmu pengetahuan yang ada....
SO....inilah benda2 yang akan membzkan ku buat sementara waktu..bile da biase blehlahh aku bace balik blog2 korang semula....





Finally...wish me a luck!!!
p/s : 1. Jadikan membaca amalan mulia....(sambil nyanyi lagu marilah membaca dari artis2 Malaysia)

4 luahan hati:

ak_0143 said...

poyo je
langgat2 buku banyak2 gitu
bukan ko baca pon
ingt aku tatau
lagi pon tuh bukan ke buku si syukor yang banyak2 tuh!
hahahaha

plastik!

slamat ngajar cikgu!
jangan bangsatkan anak bangsa!
haha

Azly_Zackry said...

hey...
BANGSAT ko kata..
ayam tol!!im profesional k...
FYI...!!..
syukor ajr fizik maa...
aku ajr kimia...

dats different student...

neway,i like my studnt sooo muchhhh...ermmm...

thnx 4 da advice...
nnt aku cr kan 'awek' sorang tok ko k...no hal beb..

apik said...

hhaha..
berlakun je ke?

Azly_Zackry said...

apik!!
siyes wei...

aku kene baca sume itu....
huh...