BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 31, 2009

~Hi hi 10 Bye bye 09 ~




















~^.....^~ Eppy New Year 010...Wish good Lifestyle....Good Career...Stable Economy...~^.....^~



Joy of Life...n Full of Love



love 2 my family, bestfrenzs,bloggers n all... :)














Wish....



My Career

I am just got my career n love it...

Just need to manage properly....Enjoy and have fun with it...

Hope get good coperation with all...

My Lifestyle

Do wuteva i want to...

Learn to improve myself...

Think more positive...

Looking forward n never look back...

Being more confident..

My Economy

I am stable right now...Alhamdullilah...

Just pray always in good conditon..

Mange and try to control it...

My love

Still finding my nemo... :)

But i will try my bestest in lurve..

Da important thing is..family always give support 4 everything...

Feel peacefull.. ^-^

p?s : waiting 4 a new transformation...a new asset...a new family...a new friends....

~~~1st Anniversary of Jauh DiSudut Hati~~~

Saturday, November 21, 2009

~kesibukkan melanda~




'kesibukkan melanda.....blog akan di'update' secepat mungkin'
~BUSY~
sekolah
kursus
event
SPM
P/S : kerinduan...ahakz

Wednesday, October 14, 2009

~Armsterdam da Metro of Malacca Free city~





Jalan-jalan dan photoshoot....


Last weekend berlakunya beberapa kejadian yang tidak diingini...
so...untuk me'release'kan tension aku g la berjalan2 di sebuah tempat dikenali Armsterdam Malaysia..saje je bg name...sbb banyak mat saleh cam naked je aku tengok..huhu..sebenarnya ada open house di Melaka...alang2 wat photoshoot sekali..da lama gak x wat modelling...lepaskan gian jela...haha






WELCOME






SEXYBACK






GIANT N MERRY GO AROUND....SAME SIZE





SPOTLIGHT





POSE





OPPPSSS




WITH DA PHOTOGRAPHER



P/S : BOOKING PHOTOGRAPHER....WAS HERE..PROMOTE JAP..HEHE

Monday, October 12, 2009

~handphone hilang~waaaa....








K800i



Enset hilaannngggg.....waarrrggghhh!!

hari khamis lepas....
aku nak g Nilai....
naik KTM kat Bandar Tasik Selatan...
tau2 jelah aku naik waktu puncak...
orang baru balik kerja....

ermmm...citenya waktu nk masuk KTM.....
berhimpit2 cam sardin...
leh ada penyeluk saku curi enset aku....
waarrrggghhhh!!....


nak wat camne...
xde rezeki...
aku cuma sedih sbb byk benda dlm enset tue..
dahlah aku guna no ni 5 tahun...
byk contact no plak...
nasib baik ada back up skit2....


miss my phone.....


p/s ; semoga jadi pengajaran kat aku dan semua... :-(

Saturday, September 26, 2009

~Selamat Hari Raya~














~SELAMAT HARI RAYA~
.....MAAF ZAHIR BATIN.....

Sunday, September 13, 2009

~Tahajjud Cinta~



~TAHAJJUD CINTA~























1.Asma Ul-Husna
2.Tahajjud Cinta
3.Pintu Rindu
4.Batasku Asaku
5.Ku Percaya Ada Cinta
6.Ketika Cinta
7.Ya Rasulullah
8.Selawat




p/s ; cinta realiti berlandaskan nafsu...menemui cinta sejati memerlukan perngorbanan...mencari cinta hakiki hanya bersujud kepadaNya
...

Sunday, August 16, 2009

~my GRADUATION's day~





Alhamdullilah...

Finally....

14 August 09' @ UPSI

My Graduation's Day





me




mom...lil bro...dad




me @ library




~smiles~




~ready 4 convo~




P/S : TO BE CONTINUE....

Sunday, July 26, 2009

~After a Month-Part 2~





O LA LA..


Maybe this not as famous show as AF...MENTOR...OIAM....
but this show is like Mentor where the mentor is like your own relatives...
build a younger entertainer in our country..
just a beginner...


Actually...i got call from my student...
they said my student (Emeer) ask me to come and give him support for final konsert..
They told me around 30 students from his class coming to give support+ 100 supporters and fan club around country...
I have no appointment...im free that night...
so...i go to join them...

*p/s : Emeer is my student actually...im so proud of him...
Actually...if all of u noticed before...He is one of My Star LG finalist-the younger one



By the way,I go to Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral...
I meet his Fan club and join them to give him support...


4 info...As beginning...
He is always lead every concert...
last concert he got 75% over 100%...
So...confirmly his as winner...
I think judges proud of him..
maybe his experience before...
Included Adnan Abu Hassan n Eddie Hamid give standing ovation...
thnx 4 all judges..


Pics of us...






~me and him before concert~





~interviewed by sazzy b4 sing Sampai syurga~





~duet with Lan~





~Eddy-vice president~





~orange-fan club~



video

www.emeeriskandar.ning.com

p/s : congratulations from me....c u soon...welcome to our entertainment industry..



~After a Month-Part 1~








Lately im soo busy...

just update the important thing in my life...



By the way, im just interviewed with private sector..
later I tell about that company..
but, 4 sure... really interesting.....
now just w
aiting for the agreement...
hope can get more benefits...




Next week i will go interview government sector...
im can sure 110% confident to get it.. just do my bestest during interview...



Last week i go for comercial TV...
thnx 4 my lovely friends...
zaheera....
I got many experiences to make my portfolio more strong
... promote here... any jobs 4 acting...comercial and runway...juz text me.... haha...
juz kidding....




a little pics about my comercial....






~me~




~situation of comercial~




~me n her~





~again~peace~




~one of director~






p/s : another activity will come out...

interview again
...


Monday, June 29, 2009

~konsert SATU - Dato Siti Nurhaliza~



'Event Of The Year'






Konsert SATU

Setelah hampir sebulan menanti…

Akhirnya pasti…Alhamdullilah…tiada aral melintang…kesihatan juga stabil..

Dapat juga aku pergi konsert SATU Dato Siti Nurhaliza di Istana Budaya…

Konsert yang aku tunggu-tunggu.

Akhirnya…tercapai gak impian…

Memang sangat2 teruja

Ya!memang aku akui mungkin aku salah seorang ‘die hard fan’

Mungkin 13 buah album dan kesemua lagu beliau boleh dinyanyikan dan dialunkan…..

Apepun..terima kasih kat kawan aku yang belikan tiket..

Juga penjemput setia aku..huhu..thanx AK :)

Ramai tanya…??

Camne konsert?best tak?mantap?CT paki tudung tak?huhu

Macam2 lagi la…

Jawapannya…

Tengok la gambar2 ni dulu…









Persembahan pembuka tirai





SATU dalam sejuta





Bersama penari-penari





pembuka tirai irama pop rock





pop rock






etnik kreatif






medley lagu-lagu etnik kreatif







kurniaan dalam samaran...memang mantap






The best of CT






Ape yang dapat aku bagi tahu..

Konsert ni memang superb,mantap,best…

Mungkin ramai dah tahu konsep konsert ini..

Di mana CT aku mengetengahkan konsep teater..
Di mana CT menceritakan perjalanan hidup seni beliau dari mulanya bergelar artis...kejayaan...kegelapan....percintaan...sehinggala kini...

Lebih dari 30 buah lagu dari album 1 hingga kini...

Agak banyak untuk disenaraikan...

tapi yang pasti semua antara terbaik dari terbaik..

tetapi aku mempunyai pilihan lagu tersendiri...

Biar ku saja yang tahu...hehe

Yang sememangnya popular, hebat dan masih segar....

Memang lain dari yang lain…

Malam tu memang terbukti kehebatan CT…

Konsert yang mengambil masa selama 2 jam lebih memang tak menghampakn…

Cuma bagi seorang peminat yang sentiasa mengikuti perkembangan beliau mungkin merasakan persembahannya sebenarnya sudah biasa dilihat seperti persembahan sebelumnya yang sememangnya mantap dan best…

Hanya beberapa lagu yang dapat didengar yang mempunyai susunan muzik yang diubah…

Mungkin CT mahu membuktikan yang beliau semangnya layak mengungguli vokal wanita terbaik Negara…..

Memang tak dapat dinafikan lagi beliau merupakan diva dan ikon terhebat Negara…

Pepun..persembahan malam tu memang memukau dan hebat..

Aku memang layan setiap lagu yang disampaikan…

Siap menyanyi dan mengikut rentak menari….huhu..

Pepun…memang aku rasakan ‘The best event of the year’

Congratulation CT….






p/s : nanti aku upload ganbar-gambar aku plak..huhu





Wednesday, June 24, 2009

~T.R.A.N.S.F.O.R.M.E.R~



TRANSFORMER-Revenge of the Fallen


semalam aku g tengok cite transformer...
sebab x sabar2....
aku tgk first sneak preview...
kol 5.45pm....
paling awal tue...
kiranya aku perantis la..
aku xnak kuar kan gambar2 transformer...
sume org dah biase tgk...
tapi dalam transformer ini...
ape yg aku tunggu...??
MEGAN FOX...
mmg hot babe....





PIC 1-really sweet








PIC 2-HOT!!phewwiittt


apepun...ini antara filem terbaik pernah aku tengok...
memang best giler...
kene tengok....



p/s : aku nak g tengok lagi ni...sape nak join??huhu

Monday, June 22, 2009

~The Road Not Taken~

~Pilih jalan?~








The road not taken...
2 choices?
Jalan putih@jalan hitam?



Kenapa tibe2 jiwang..
Sebenarnya poem ni bukannya mengenai kejiwangan ye..
tetapi minggu ni memang minggu memerlukan kata hati yang kuat...
lumrah semulajadi manusia kan...
dalam hidup ini...selalunya akan diberi pilihan...
kalu tak mane datangnya...
ya@tidak
lelaki@perempuan

macam-macam nak fikir...
konklusinya, aku telah membuat keputusan yang sebaik2nya...


apakah benda tue?
tunggu dan lihat...





p/s : xde kene mengena dengan yang hidup atau mati...
bukan mengikut perasaan...cuma kata hati yang terdetik...



Friday, June 19, 2009

~Steamboat@Radius International~


Salam.....



Sebelum tu, aku nak ucapkan 'Selamat Hari Bapa' kat bapa aku Mr. Zakaria

Malam tadi aku ngan my family palanning g sambut hari bapa
kat Hotel Radius International @ Bukit Bintang...
Actually abang aku kerja as Chef kat situ..
so...dapat la murah...haha
thnx 2 my bro and all da chef..
the food soo delicious...
aku nak promote skit ni...
now tgh promotion steamboat and hi tea....
around RM15-RM35....

tengok la gambar2 ni...huhu










my sis wit da food...pilih2 cepat...rambang mata...




fresh seafood...huhu...makan sampai gatal..






dessert part...yummy...


.

'kampung' vegetables....like it...




hah!!tgh ber'steamboat' la ni...my auntie n my sis....




my dad part...




nasib baik sempena hari bapa....layan je!!




my mom part!aku join table ni...huhu...




kite makan dulu...sedap tol ice-cream ni...ermmm..





photo kenangan.....yeah~!






p/s : selamat hari bapa....
luv u....