BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 23, 2009

~my birthday~ part 2-LUv It :)


~~16 Feb 2009-hari yang dinanti~~



Actually kisah aku tak habis....bermulanya persekolahan setelah penat hari sukan sekolah pada sabtu lepas...bayangkan aku sampai je sekolah mesej masuk eppy bufday cikgu!!..aik..pelik aku mane dorang tau...sampai waktu perhimpunan ada budak mesej wish my bufday...haha...walaupon x bleh bawa enset...pelik gak aku ni...yang miracle-nya plak,mase perhimpunan tue ada pengumuman penyampaian hadiah untuk juara rumah2 sukan...bleh plak yang menang rumah sukan aku..cayalah!!...sambutan berganda la plak....terus aku amek hadiah wakil umah sukan....lepas perhimpunan terus sekumpulan pljr2 perempuan ngn lelaki (student kelas aku) datang menyanyi kat bilik guru...fuyooo..malu pon ada tapi terharu sgt2....pergghhh..nak dijadikan cerita cikgu2 dalam bilik guru terus tau my bufday dan nyanyi same2...seronok giler.......ermmm...begitu sekali sambutan aku hari tue....lalala....jgn jeles...juz nak share je....

Bermulanya celebration kat sekolah dengan student aku yang bagi hadiah...wah!!!best gak..cam hari guru la plak....yang bestnye siap student wat cupcakes TOK AKU..neway,thnx again...bdk kelas aku plak leh hadiahkan aku jam...warna pink lagi...dorang suruh letak kat atas meja supaya sentiase ingat dorang...bleh??klaka la...neway,aku appreciate giler..4 da cake...sedap sgt2..thnx 4 da sponsor!!!luv U very much..haha...and 4 my hosmet thnx coz belanja aku KFC ngan BIG APPLE...actually nak demand lagi...tapi itu je yang sempat!!!haha..thnx syukor n bollock...sape kah mereka??cikgu2 baek pny....daaa..ermmm..tgklah gambar2 kat bwah ni...




happy 23th birthday!!



my students-gurls power



guys power!!!



cupcakes&my present~~



watch.... ;) cute rite...







p/s :1. Thnx 4 all da wishes and present...appreciate it....luv all of u....muahhh :)
2. Sedihnye bila sampai masa perpisahan..... :(

3 luahan hati:

MyRainbowDiary said...

Jealous siot!!!!1 Aku pon nk ada anak murid la mcm ni... ;p

Azly_Zackry said...

haha..jeles cepat!!
u supposed have 2...
sekali sekala... :P
bile lagikan..huhu

Mia. said...

Wah!
Buka main lagi.
Siap dapat jam pink siott!
Jealous! Haha.
EH, ada sorang kat dalam 'guy power' tu macam orang tua jee?
Ada janggut tu!
Itu murid ke cikgu?
Hahaha. Confiusss. =p