BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 2, 2009

~UMP-(Univ. Malaysia Pahang)~







~ooohhhh UMP~


KARNIVAL JOM MASUK - U
&
aktiviti penyeludupan




Pada sabtu lepas ada jom masuk U…pameran ni kat UMP,gambang…Pahang…entah sape pny tempat belajar la….actually tempat dia setengah jam dari sekolah aku…memang pinggir bandar lah…tapi Universiti kedekut sikit lah nak bagi goodie bag..STUDENTs COMPLAIN KAT AKU K...nasib baik dorang sediakan sample cikgu…kalu tak memang kene kutuk ngan aku…apepun…aku nk puji lab dia…sempat gak tangkap gambar...perghhh...aktiviti penyeludupan bermula...macam orang Nepal plak aku rase....mmg mantap! lab dia!bak kata mamat tue….lab terbesar di Asia Tenggara…katanyeerrr…tapi memang bangunan-bangunan baru agak cantik….neway,congratz….mmg aku kagum…thnx 4 da aktiviti penyeludupan...iyelah…kata Universiti Kejuruteraan…excited la nk masuk....actually, pameran ni dirasmikan oleh Tan Sri Najib… ada gak seorang angkasawan yang tak lepas g ISS iaitu Mejar Faiz…ala2,gossip ngan Nurul Syuhadah tu…haha….so,aku ni telah ditugaskan membawa pelajar pergi sana la…bagi aku..pameran ni memang bagus untuk student2 lepasan SPM dan yang nk amik SPM tahu hala tuju memasing...aku pon sempat la gak tanya pasal MASTER n PHD...confident je ni...nak jd PROF katakan...IInsyaAllah...aminn.....tapi maslahnye..bile g tanya dorang ingat aku br abes SPM...ceh!!!taula sweet 17..haha...jgn mare.....inilah gambar-gambar yang sempat diambil…









inilah banner karnival tersebut....nasib baik cantik tertarik ko mmg da boooommm...







ohhhhh...my luvly UPSI....ada booth gitu.....gempak siot...rating tertinggi pelawat!!!ramai nk jd cikgu kot skng....come on...join da club....





haha...dats mee...






another pic of me....UPSI!!!yeaahhh..





imilah booth UMP.....belakang tue baju konvo UMP..aku da pakai..haha..thnx 4 daa goodie bag!!!





meja VVIP...aku pikir meja meja cikgu la.....ayam tol!!!ape barang hidang best2 kat N***B tue....inilah UMP....nak pancing undi la tue...huhu





ngan cikgu2 lain....huhu




my luvly students....cayalah!!!





~~peace no war~~





aku tak kenal mamat ni...dia macam artis UMP...tgk baju dia ...ada gambat headphone lagi....aku mintak snap pic jela....thnx mr.loba2....tingin nk karaoke pas tgk pic baju dia...haha...jmp lagi...




aktivit penyeludupan bermula di makmal belakang ni...'makmal kejuruteraan kimia&sumber asli'





proses ape tah ni...tapi radas cam REFLUX.....besar tol!!!kalu x pandai gak tak tau la....
kat makmal aku kecik jer...







ni aku x sure...tapi cam simple je la....






ni tangki buat bom kot.....






konon ke arah pensijilan 5S....wei...makmal aku dah dpt lah tittle tue...gler lambat...owh lupa..baru buka katakan!!!pepun..lab korang mmg best dan mantap....kaget aku melihatnya....
hope dpt guna bnd2 camni if dah jd lecturer.....






p/s : 1 .thnx UMP and their celebrity...huhu...tapi,jgn kedekut sgt..
2. busy bermula.....camping unit beruniform MSSD...c ya!!!





2 luahan hati:

MyRainbowDiary said...

Lupe nk citer kat ko... last 2 week, student2 UPSI dtg UiTM... Ada acara dialog antara student2 UPSI yg tinggal luar kampus ngan Student2 NR (Non-Resident)UiTM... Nnt bile gamba dah dapat aku upload kat blog.. Budak2 UPSI sporting la gak, tp ada satu mamat ni belagak gile nk mampos... siape name dia aku dah lupe.. nnt aku check balik.. Huhuhuhu

Mia. said...

Hee!
Itu antara picture student ko ek?
Picture captured bersama tak ada?
Haha, tah2 ada kott.
Aku pun tak tengok sampai habis lagi ni! ;D