BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 11, 2009

~my emotion now~

First of all....aku bukan dalam ketakstabilan hormon tapi memang merasai bermacam2 emosi....
macam2 ada...





SUKA
aku memang tiap2 hari je suka ngan happy sebab ari2 ada je orang yang ambil berat kat aku...haha...tanya sihat ke...dah makn ke...yang puji2-an tu xyah cite la kannnn...haha...ala...sekali sekala...





SENTAP
aku memang tak boleh ngan beberapa minah ngan mamat yang sengaja nak cari gaduh kan...hah!!mungkin dorang tak kenal lagi sape itu manusia yang bernama AZLY ini...siap ko...tunggu...





LETIH

fuuuhhh...memang tak bleh nak cakap la....jadual pack siottt...kalah PM...huhu....ada sukan..mesyuarat ntah pe2 tah...gotong royong(tp bleh usha2 org lain kan)...ad makne....tak sempat lah bace blog korang2 yang dah update...nnt2 la aku bace...tq~







p/s : masa itu emas. hargailah ia. sesungguhnya...

2 luahan hati:

MyRainbowDiary said...

Saya rase RINDU same kamu...

Azly_Zackry said...

iyela...
rindu same kamu bangat!!!!