BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 17, 2009

~Miracle on My BIRTHDAY~ PART 1



~My BIRTHDAY~ PART 1




Selamat panjang umur...

Dirahmati Ilahi...

Murah rezeki....

Bahagia bersama keluarga dan kawan-kawan...

Senyum dan ceria-ceria selalu...

Semoga tercapai segala cita2..

Ermm...Cepat kahwin....huhu

Dan Selamat Hari Jadi yang ke-23....

AMIN.....



Wah....terharunya aku..mungkin ucapan biase tapi aku rase sungguh terharu dengan ucapan2 camni...Thanks for all the wishes...Im really2 appreciate it....Never forget....


15 Feb-12.00 tgh malam....

Rentetan ceritera


1.Memang aku tunggu pon...

2.Bermulanya SMS from my lovely family

3.My close friends....thnx la semuanya...siap ada yang buat video hari jadi aku lagi....sangat2 la trharu...dats why aku kata miracle....susah nk dpt org buat video 4 bufday..thnx Nizam and Hazman and ur gurl..hehe....

3.Kawan aku dari United Kingdom tepon...dia wish my bufday...wah!!!!!ingat ko kat aku kan..tapi kami memang close from school pon..hari jadi dia pon bln 2..thnx Wan Ahmad Syazwan...

4.Mamat2 dan minah2 yang siap nyanyi2 lagi waktu phone...thnx gak....gemersik sgt suara korang.....nnati kite g karaoke....

5.Mamat yang wat prank kat aku yang kata ada tinggal barang dalam kete....luv u sooo much!!!!damnnn...ayam tol..haha..

6.Minah gebu a.k.a dak taman aku yang paling disayangi....arigatooo.....jmp nnt...

7.My lovely students..thnx a lots for the wishes...

8.Lastly.thnx 4 da wish@ myspace,friendster and facebook...




p/s ; tunggu sambungan.....lebih dramati...lebih debaran... :)





4 luahan hati:

.:CiK ArA:. said...

wah best nye siap ade video birthday lagi..hehe

Azly_Zackry said...

hehe...
shocked and terharu pasal video tue... :)

apik said...

happy belated birthday..

Azly_Zackry said...

thnx apik~~

:)