BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 3, 2009

~JOM HEBOH@KUANTAN~

~JOM HEBOH @ KUANTAN~
MPK2
29 APRIL 2009-9am
Akhirnya, dapat gak aku enjoy2 seharian....dah lama tak pergi jom heboh ni....last aku pergi kat Bukit Jalil 2 tahun lepas kot.....sebenarnya, sehari sebelum jom heboh ni sekolah aku ada mesyuarat PIBG...penat pon tak hilang lg....malam tu plak bleh wat reunion cikgu praktikal pergi tengok wayang and then pergi Teluk Cempedak...perghhh,bleh lepak smpi kol 5 pagi tue...tetapi, paksa gak diri g jom heboh tuk berjalan....iyelahh....asyik kerja je....kadang2 kene enjoy kan....errmmm....sampai je pagi2 kat padang MPK2 ni dah ramai orang...fuyooo...mantap gak org Pahang ni....actually tempat ni tak jauh dr umah sewa aku....dalam 3 minit je....samapi2 je aku and da geng terus jalan2...tiba2 ada pertandingan makan maggi....hahaha....rezeki akula...biaselah orang x malu dan berani ni dengan bangganya masuk contest tue.....pertandingan ni diperlukan secara partner...so,aku ngan kwn aku masuk la....sorang masak dan sorang lagi makan....bagus sgt la tue....aku yang kuat makan ni konfem la menang...lbh2 lagi x sarapan pagi....silap orang la peserta yg masuk tue...haha.....lepas pertandingan ni je aku terus g jenjalan...sume booth aku masuk smpai la Melodi Live...huhu...nasib baik xde muka aku msk TV....puas melepak...g makan tengah hari and then balik umah.....just simple but nice...!!!!
waktu masuk pertandingan makan maggi...dahlah aku x sarapan lagi..konfem la menang

melecur lidah beb...gara2 nak cepat abess....huhu

huhu~terpaksa ni....kepanasan pon yeee...



akhirnya.....berjaya gak...dapat hadiah maggi dr pengarah maggi sendiri.....my fav food...hehe...




cuba teka ada ape dlm beg ni.....of course la produk maggi...leh jd duta ni...

school attack....welcome 2 my school...haha..


pintu gerbang 'Jom Heboh'



myTV3....my id is *******



yeah!!!




dun gossip2 k...juz kwn seangkatan praktikal....minah Sarawak!!!



p/s : Talentime.....2 Fast and 2 Furious.....Confession of A Shopaholic.....just interested.... :)



6 luahan hati:

MyRainbowDiary said...

Pasangan Maggi... Lawan ngan budak kecik baju merah sebelah ko tu..boleh la ko menang... Hehhehe.. Cube lawan ngan Aku n Wan, confirm ko kalah.. :)

Azly_Zackry said...

HAHA...konfem la ko ngan wan menang..
4 ur info...dak kecik tue tlg makan maggi mak dia...huhu...

ermmm...cakap pasal wan...rindu plak!!!

mr.syazwan said...

FUUUUYOOOO
g jomm heboh erk..
hahaha
bgs3..
gila r 1 hari suntuk bz gile dia erk..hahaha...
yg ponteng enjoy itu yg perlu..
hehehe
(^_^)

Azly_Zackry said...

yeah syazwan...

agak bz...
tp cuba enjoy gak!!huhu

:)

Mia. said...

HAHAHA.
Oh saya tidak terkejut anda menang! (:
Memang selalu antara kita ramai2 pun,
Ko paling laju habis dow. :D

Azly_Zackry said...

huhu...

tau xpe...

aku kan raja makan... :)