BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 21, 2009

~Hari Bertuah-20 Mei 2009~

~IM A LUCKY PERSON~
Aku rasa bertuah hari ini.
Mungkin ya dan mungkin tidak.
Entahlah.

Pagi tadi.
Aku telefon kawan aku.
Bagitau dia yang tiket konsert SATU Siti dah habis.
Jadi kami berbincang untuk beli terus hari ni.
Akhirnya, ada lagi.
So,see on 27 Jun at Istana Budaya.
harap takde masalah..amin~
Nasib baik.
Bertuah betul.
Pepun,terima kasih sebab belikan dulu.
nanti aku bayar k.huhu.

Tengah hari.
Kawan aku dari UPSI kol.
Bagitahu aku result final year dah keluar.
Aku terus check.
Finally, I got 4.0.
Alhamdullilah…
Akhirnya berjaya gak aku meNambah senarai dekan 3 kali berturut2.
Syukur sangat2.
rhnx my sv-Pn. Shida
Bertuah kan…..

Petang.
Ermm…
Aku tak tau nak cite dari mane.
Masih terkejut sampai sekarang sebenarnya.
Tetiba ad no. yang tak dikenali telefon.~WITHELD~
Aku jawab…
And then, the conversation like..

Aku : Hello…Assalammualaikum…
Dia : Hi….Waalaikummussalam...boleh cakap ngan Azly..
Aku : maaf salah nombor…(dalam hati mcm kenal je suara ni)
Dia : ala ko…aku kenal suara ko…Zack kan..ko ckp pon aku dah knal…
Aku : ermmm..salah no ni….Azly tak pakai no ni lagi…abang dia cakap ni…
Dia : wei…ko jangan nak tipu la…aku kenal ko sgt2…
Aku : mmmm…betul ke apa aku pikir ni…cam x caye je dia kol aku…
Dia : ko marah aku lagi ke…???
Aku : >>terkedu….sentap jap…nak nangis pun iye
Dia : ko pekaba skang??lama kan kite x jumpa…ko merajuk ngan aku lagi ke..marah ke…sorry la…aku rindu kat ko sangat2…dah hampir 2 tahun kan x jmp….last 2007 kan..
Aku : baik je skang..baru abes study....skng tgh tnggu keje je…ermmm..xdelah marah…Cuma terkilan je…tapi tue cite lama kan…lupakn jela…mmg aku tnggu ko sdr tepon aku…kalo ko ingat aku lg la…
Dia : tula…mst la ingat…aku sangat2 nk jmp ko..tapi takut…ko duduk ampang lagi ke…??ko pun dah byk miss ngan aku…aku tepon x jwb…msg pon x bls…party bufday aku pon x dtg…wlpn no ko dah hilang…aku still ingat…aku menang banyak voucher x tau nk bg siape…smpi ada 21 handphone skng…HAHA
Aku : iyelah tue……actually bkn x jwb tapi ada hal…lgpon aku byk praktikal…ermmm..aku xde lah miss pon psl ko…myspace tiap2 hari ko update kan…aku tau je….setakat ko kat radio…berlambak suara ko…aku rase DJ kat Malaysia sume dah kenal ko…lbh2 lg br menang rm30000 kan…xpe..pasni bleh bg sume hadiah2 tue kan…
Dia : wah..bleh je…terharunya aku…ermm..ko tau kan aku dah ad umah…kat Mid Valley…datang la…aku mmg tunggu ko…rindu masa2 lama la..aku pun dah keje kat one of construction company…dah ada orang baru…nak kenal kan kat ko gak…
Aku : oh…bagus la camtu…xpe…ada masa kite jumpa….InsyaAllah…pe2,aku msg…pakai no lama lgkan???
Dia : yup!!message lah aku…aku nak g KRU Berhad sekarang…ko tau kan aku nak berlakon filem…shooting start next month kot…kat Terengganu…skang nk g ambek skrip…jmp lagi k…ermmm..jap lagi satu aku nk tanya…Kita masih kawan baik kan????
Aku : InsyaAllah…of course..tahniah…tau je..ko memang artis kan…meriahnye skang…aku doakan ko Berjaya k…pe2..aku contact…c ya…bye..


Soalannya,,,bertuah lagi ke aku ni…??
Artis tepon aku ni…hehe
Bak kata orang…
Jika kita percaya diri kita benar dan tak salah,orang itu akan datang semula..
Entahlah...mungkin takdir sudah tertulis…
Tp aku pun ada gak salahnya..jual mahal…hehe
Pepun…harap hubungan ini terjalin dengan baik semula..
2 tahun mungkin mematangkan aku… akhirnya…kini..
Lepas ni…lagi banyak la function aku attend.. haha
Ambil yang jernih buang yang keruh…
Air dicincang takkan putus kan…

p/s : manusia berubah...hidup berubah...pemikiran berubah...

mungkin ini akan menjadikan kita lebih matang...tunggu dan lihat...

sokongan dan kepercayaan penting dalam berkawan..





6 luahan hati:

MyRainbowDiary said...

You so luck la babe.. hehehhe..

Artis call ko? I think i know who that artis is... :) Bagus la dh bertegur sapa... Lame2 terase hati pon bukan dpt ape pon.. hehehhehe

Babe.. miss u la... Wan is coming back di July I think.. If u and I dh keje that time, three of us gie holiday2 k...

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

da beli tiket ct ke???
alahai.... jelesnye..
huhuhu

F
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

DAPAT 4.0 TU...
TAHNIAH!!

F
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

ghupa2nya
kwn sama artis erk..
sapa dia tu??
hehe

(wah byknye FUUUYOOO aku)
khaaakhaaa

ak_0143 said...

bertuah???
yerp... the first one, u are lucky...
becos that involving me
the scond one...
yerp, u might say u r lucky...
the third one???
mmmm
dunno what to say!
want to call u after tis!!!

Azly_Zackry said...

MAR!!!

yeah..
myb ko tau kan...
btl gak tue..
tq~
miss u 2 la...
nnt kte g holiday k...

Azly_Zackry said...

FUYOOO...WAN...

thnx a lots...

ermm...beli la cpt..
leh jmp nnt...haha...

who dats artis???
nnt ko akan tau...hehe

Azly_Zackry said...

AK!!

yup!
thnx 4 da 1st...

2nd..
hehe...
my dreams came true....
amin~

3rd..
dunno yet!!
juz wait n see..